Oversized zendingen

Heeft u een zending dat qua afmetingen of gewicht afwijkt van de regels voor wegvervoer, dan maakt u gebruik van ons exceptioneel transport. Welke afmetingen of welk gewicht uw zending ook heeft, wij zorgen dat het snel en veilig de plaats van bestemming bereikt.

Tijdens en voor/na het transport zorgen onze ervaren chauffeurs en laders ervoor dat de vracht goed gezekerd en beschermd in de bus staat. Hiervoor hebben we diverse hulpmiddelen zoals bijvoorbeeld transportdekens, spanbanden en pallethoeken. Zo voorkomen we onnodige schades aan de goederen. Bij het laden en lossen van de goederen maken wij foto's van de pakketten, zodat eventuele beschadigingen tijdig opgemerkt worden. Ook kunnen we hiermee er voor zorgen dat er geen colli vergeten worden.

Naast het maken van foto's bieden wij ook een rembours service. Al uw klanten kunnen bij ons aan de deur betalen met PIN, creditcard of zelfs met Apple Pay! Zo kunt u het uw klanten makkelijk maken. Onderaan de pagina vindt u de mogelijke betaalwijzen.


Is uw interesse gewekt? Klik op de knop hieronder om vrijblijvend contact op te nemen, of bel ons gerust.

visa